Stationslab op station Utrecht Centraal: Wat is chill wachten op de trein?

https://youtu.be/1iJ8I9wzLR4
gold standard whey , amino energy , ensure plus , dietary supplement , supplement store near me , orgain protein powder
Stationslab op station Utrecht Centraal: Wat is chill wachten op de trein?
Op vrijdag 4 oktober is op station Utrecht het StationsLab geopend. Eén van de winkelruimtes is tijdelijk omgetoverd tot een laboratorium om te ontdekken hoe de ideale wachtruimte eruit zou moeten zien. Samen met studenten van de Universiteit van Amsterdam kunnen bezoekers experimenten doen om te ontdekken wat jouw wachten kan verzachten.

Het StationsLab is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap en daarvan is BNN-presentator Nathan de Vries ambassadeur. Hij overhandigde vanochtend vroeg de sleutel van het pop-up lab aan onderzoeker Tonny Mulder van de Universiteit van Amsterdam. In het lab gaat Tonny samen met zijn studenten de voorkeuren van mensen onderzoeken op het gebied van kleur, inrichting en aankleding van wachtruimtes. De resultaten willen we volgend jaar gebruiken om een aantal wachtruimtes opnieuw in te richten.

Het StationsLab is een samenwerking tussen ProRail, NS, de UvA en het Weekend van de Wetenschap. Tijdens het Weekend van de Wetenschap, op 5 en 6 oktober, openen honderden bedrijven, organisaties, universiteiten en musea hun deuren en tonen ze plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Met als doel te laten zien hoe belangrijk en interessant wetenschap en technologie kan zijn.

https://www.prorail.nl/reizigers/nieuws/stationslab-utrecht-klaar-voor-bezoekers
gold standard whey , amino energy , ensure plus , dietary supplement , supplement store near me , orgain protein powder , nutritional supplements , gold standard whey protein , bone broth protein , on whey protein , bcaa energy , hum vitamins , pure protein shake , orgain protein shake , synedrex , ryse supplements , six star whey protein , optimum nutrition whey protein , optimum nutrition amino energy , supplement shop near me , nutrition shop near me , orgain organic protein powder , shaklee vitamins , apple vitamins , bone broth protein powder , food supplement , pro gainer , quadralean , gold standard pre workout

Read more : http://nutritional-supplement-resources.com
via YouTube https://youtu.be/1iJ8I9wzLR4

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *