Wat is wissels krukken? FAQ

https://youtu.be/UeDlTPaa7m4
gold standard whey , amino energy , ensure plus , dietary supplement , supplement store near me , orgain protein powder
Wat is wissels krukken? FAQ
Spoorwissels zorgen ervoor dat treinen van spoor en richting veranderen. De mechanisch beweegbare delen moeten foutloos werken en volledig in de juiste positie liggen. Is dat niet zo, dan is er een wisselstoring. De trein mag dan niet door het wissel rijden. Soms komt dit door een storing of defect in de techniek, maar het kan ook voorkomen dat een obstakel de beweegbare delen van het wissel blokkeert. Dit is op te lossen door een wissel te ‘krukken’. Wat dat eigenlijk is, zie je in deze video.

https://www.prorail.nl/nieuws/video-wat-is-wissels-krukken

Zo snel mogelijk krukken
Bij een wisselstoring gaan er zo snel mogelijk monteurs naartoe om de storing te verhelpen. Ook onze Incidentenbestrijders kunnen erheen gaan. Soms zijn zij er zelfs sneller dan een reparatieploeg. Daarom loopt bij ProRail in Noord-Oost Nederland een proef met het opleiden en inzetten van Incidentenbestrijders voor het krukken van wissels. Want hoe sneller een wissel functioneert, hoe sneller de treinen weer ongestoord kunnen doorrijden.

Welke wissels?
Niet alle wissels worden tijdens de proef gekrukt door ProRail Incidentenbestrijding. De complexe wissels, ook wel hogesnelheidswissels genoemd, worden niet gekrukt en dat geldt ook voor sommige wissels op de grotere opstelterreinen voor treinen. Als Incidentenbestrijding een wissel heeft gekrukt komt er altijd nog iemand om het te inspecteren. De proef loopt tot 1 juli 2020. Als de resultaten positief zijn, overweegt ProRail om Incidentenbestrijding in meerdere regio’s in te zetten bij wisselstoringen.
gold standard whey , amino energy , ensure plus , dietary supplement , supplement store near me , orgain protein powder , nutritional supplements , gold standard whey protein , bone broth protein , on whey protein , bcaa energy , hum vitamins , pure protein shake , orgain protein shake , synedrex , ryse supplements , six star whey protein , optimum nutrition whey protein , optimum nutrition amino energy , supplement shop near me , nutrition shop near me , orgain organic protein powder , shaklee vitamins , apple vitamins , bone broth protein powder , food supplement , pro gainer , quadralean , gold standard pre workout

Read more : http://nutritional-supplement-resources.com
via YouTube https://youtu.be/UeDlTPaa7m4

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *